ESPA LOGO

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινά χρόνια πριν. Ήδη από το 1950 ο πρεσβύτερος Αντώνιος Μεταλλίδης με σύγχρονο της εποχής εξοπλισμό συνεργαζόταν με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studio παγκοσμίως έχοντας βραβευτεί πολλές φορές στο τμήμα του φωτισμού. Η παράδοση στον χώρο συνεχίστηκε αφού οι γνώσεις του πέρασαν στον υιό  του Ντίνου Μεταλλίδη, ο οποίος εξέλιξε με μεράκι όσα έμαθε από τον πατέρα του προσθέτοντας στο οικογενειακό όνομα σημαντικές διακρίσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό (Τουρκία, Ιταλία κ.α). Τέλος, ακολουθεί με το ίδιο πάθος και ενδιαφέρον, ο εγγονός του πρώτου, ο Αντώνιος Μεταλλίδης ο νεότερος. Αφού διδάχτηκε από τους δύο προηγούμενους, συνέχισε (και συνεχίζει) να δημιουργεί ένα άριστο επαγγελματικό αποτέλεσμα στον χώρο του θεάματος, με τον πατέρα του να δίνει την πείρα της κλασικής γνώσης και ο ίδιος τις μοντέρνες τεχνολογίες της εποχής. Μία ιστορία που φαίνεται να πηγαίνει από γενιά σε γενιά, ξεχωρίζει την εταιρεία σε αυτό το πέρας των χρόνων με διακρίσεις σε θεατρικούς διαγωνισμούς, επαίνους από καταξιωμένους καλλιτέχνες άλλα και από τα θετικά σχόλια των θεατών!

Πλέον η εταιρεία METALLIDIS sound & light control αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα ενοικίασης, εγκατάστασης, και χειρισμού τεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες κάλυψης εκδηλώσεών. Οι πρωτοποριακές ιδέες της ομάδας έγιναν αφετηρία για εκδηλώσεις και μεθόδους που δεν υπήρχαν στο παρελθόν, τώρα πια αποτελούν κανόνα στον χώρο. Με έδρα την Αθήνα επεκτεινόμαστε με δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

      Για μία άψογη και επαγγελματική παρουσίαση της εκδήλωσής σας η εταιρεία μας παρέχει :

  • Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ήχου, φωτισμού, τηλεοπτικών και συστημάτων προβολής που ανανεώνονται και εξελίσσονται συνεχώς.
  • Πλήρως εξοπλισμένο STUDIO πανεπιστημιακών προδιαγραφών ήχου στο οποίο παρέχεται ηχογράφηση, επεξεργασία, αναπαραγωγή ήχου και εκμάθηση νέων ηχοληπτών από εκπαιδευμένο προσωπικό τεχνικών ήχου. Επιπλέον διατηρείται συνεργασία με μουσικά συγκροτήματα επώνυμα και μη
  • Τηλεοπτικό STUDIO με green box, ειδικό φωτισμό και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (κάμερες, υπολογιστές, server κ.α) για τις ανάγκες συνεδρίων, βίντεο κλιπ, διαφημιστικών σποτ και τηλεοπτικών παραγωγών από εξειδικευμένο προσωπικό πτυχιούχων ηχοληπτών, οπερατέρ και σκηνοθετών .
  • Ειδικές κατασκευές που προσαρμόζονται με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις των πελατών όπως ( εξέδρες, σκηνικά, φροντιστηριακά).
  • Ειδικευμένο προσωπικό που μελετά και προτείνει τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό για την καλλιτεχνική και σκηνική παρουσίαση της εκδήλωσής σας .
  • Τμήμα πωλήσεων που αφορά τον ήχο (clubs, café, αίθουσες συνεδρίων κ.α) ,μουσικά όργανα, φωτισμό (ανάδειξη κτιρίων, χώρους εστίασης, θεάτρων κ.α) και συστήματα προβολής ( γιγαντοοθόνες led)

Η άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι από τα σημεία που αξίζει κανείς

να αναγνωρίσει.  Με τις καλύτερες προϋποθέσεις φέρουμε εις πέρας εργασίες υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία METALLIDIS Sound & light control, καλύπτοντας όλο το φάσμα των πιθανών υπηρεσιών και απαιτήσεων βρίσκεται δικαιωματικά μπροστά σε όλους τους τομείς αποτελώντας μία ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για την κάθε εκδήλωση.